Nintendo'dan Wii U Dedikodularına Cevap

05.04.2012 11:31 Talha Aynacı


   Bir kaç gün önce yayınlamış olduğumuz haberde  isimsiz bazı yapımcıların Nintendo Wii U'nun görsel gücü hakkındaki söylemlerine yer vermiştik. Konu hakkında suskunluğunu bozan Nintendo, Yahoo'nun Digital Trends isimli teknoloji bölümüne verdiği demeçte, Wii U hakkında yazılanlara şu şekilde cevap veriyor:
 
"Odak noktamızda teknolojik detaylar yok. İnsanlar teknik detaylar hakkında  konuşmayı, grafik ve işlemci gücü hakkında ayrıntısına kadar incelemeyi seviyor ama bize göre oynanış şekli teknik rakamlardan çok daha önemlidir."
 
   Nintendo Wii U'nun teknik detayları  halen resmiyet kazanmış değil. Bilindiği gibi konsol her yönüyle halen yapım aşamasında ve final hali E3 2012'de gösterilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler