Nintendo'dan Wii U Hacklenmesi ile İlgili Açıklama

30.04.2013 22:15 Alkan Adakaner


    Nintendo Wii U'nun korsana yenik düştüğüne yönelik haberler bugün ortaya çıkmıştı. Wii'yi hack'leyen grup, Wii U ile ilgili çalışmalarını bitirdiklerini ve konsolda korsan oyun oynandığını açıklamıştı. Buna karşın henüz ortada somut bir şeyler yok. Bu korsan girişimlerden Nintendo'nun da haberi var. İşte Nintendo'nun yaptığı açıklama:
 
     "Şirketimiz korsan grubun Wii U'nun güvenliğini tehdit eden girişiminden haberdardır. Buna karşın şu ana kadar illegal Wii U oyunları veya resmi olmayan uygulamaların Wii U'da oynandığına dair bir bildiri gelmedi. Nintendo ürünlerinin güvenliğini sürekli gözlem altında tutmaktadır"
 
     Wii U'yu hacklediğini açıklayan korsan grubun açıklamaları son derece ciddi görünüyordu. Buna karşın Nintendo şu ana kadar ellerinde somut bir girişime dair bilgi olmadığını söylüyor. Zamanla gerçek ortaya çıkacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler