Nintendo'nun Mini NES'i Çıktığı Gibi Tükendi

12.11.2016 11:32 Gazali Çetinkaya

 
 
   Nintendo'nun efsanevi oyun konsolu NES'in (Nintendo Entertainment System) küçülmüş olarak geleceği Nintendo tarafından temmuz ayının ortalarında duyurulmuştu. Duyurusuyla birlikte ön siparişe de açılan bu mini konsol kısa sürede Amazon, BestBuy gibi birçok satış platformunda tükenmişti. Çıkış günü yani 11 Kasım ile de konsol internet üzerinde neredeyse tamamen tükenmiş durumda.
 
   Amazon'un açıklamasına göre NES Classic Mini, stokları tükenmiş ve stoklar dolunca tekrar bildirecekler."We're out of stock on the NES Classic Edition. We will let you know when we get more in stock." Ayrıca Amazon'un bir başka açıklamasına göre cihazın önümüzdeki hafta çok sınırlı miktarda tekrar satışa sunulması bekleniyor.
 
   Bunlarının dışında GameStop, BestBuy, Target ve Birleşik Krallık ile Avustralya üzerindeki yerlerde de ulaşılabilir olmadığı belirtiliyor. Ürünün çok az sayıda dağıtım yapılması da Nintendo'ya en çok gönderilen şikayetlerden olmuş. Ayrıca Nintendo Classic Mini perakendecilerde de tükenmiş görünüyor.
 
   Durum böyle olunca da normal fiyatı 60 dolardan satın almış olanlar Nintendo Classic Mini'yi değerinin çok üstünde satmaya başladı. Türkiye'de ise henüz ben satan birilerini göremedim varsa yorumlar kısmında belirtin.
 
Amazon.uk 
Amazon.de
eBay 

İlgili İçerik Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler