"Nintendo'nun Ne Yapması Gerektiğini Yeniden Belirlemeliyiz"

28.04.2014 15:38 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun Wii U ile büyük bir darbe aldığı inkâr edilemez bir hale geldi. Wii'nin harika performansının ardından Wii U'nun satışlarının düşük olması sebebiyle firma da genel olarak bir duraksama içinde görülüyor.
 
     Nintendo başkanı Satoru Iwata firmanın yol haritasının nasıl olması gerektiği konusunda şunları söyledi: "Aslında bu soru Yamauchi vefat ettiği zaman ortaya çıktı; ama çevremizin büyük oranda değiştiğini hissetmiştim. Bu noktadan itibaren nintendo'nun ne yapması gerektiğini yeniden tanımlamalıyız. Yine de Nintendo her şeyi yapabilir demek yanlış olurdu"
 
    "Yamauchi her zaman şöyle derdi Nintendo bir eğlence şirketi ve başka bir şey haline gelmemeli ve o (Yamauchi) her zaman eğlence = video oyunları olması gerektiğini düşünmedi.  Yamauchi'nin duygu ve düşüncelerini nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Bu konuda hiç durmadan düşünüyorum."
  
    Bakalım önümüzdeki dönemde Nintendo neleri değiştirmek için adımlar atacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler