Nintendo'nun Yeni Konsolu NX, Sadece Donanım Geliştirmek İçin Olmayacak

24.03.2015 20:05 Samet Konuksal


    Donanımsal açıdan Wii U'nun diğer konsollara nazaran daha güçsüz olduğu aşikar. Dolayısıyla Nintendo da bir sonraki ev konsoluna daha erken bir geçiş hazırlığı yapıyor. Önümüzdeki sene proje adı NX olan konsolu tanıtmaya hazırlanan Nintendo'dan konuyla ilgili açıklamalar geldi.
 
    Satoru Iwata, NX'in sadece donanım geliştirme amacıyla yapılmadığını, konsolun aynı zamanda yenilikçi özelliklere sahip olacağını söyledi. Iwata, "Eğer böyle bir projeyi sadece donanım yükseltmek amacıyla yaparsanız sıkıcı olur. NX'le beraber yine oyunculara bir sürpriz yapmayı, onları şaşırtmayı ve oyuncuların oyun hayatına yenilikler kazandırmayı hedefliyoruz." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler