Nioh 2'nin Demosundan Yeni Bir Boss Savaşı Videosu Paylaşıldı

29.02.2020 02:01 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Koei Tecmo'nun yaptığı, geliştiriciliğini Team Ninja'nın yaptığı, Dark Souls benzeri oyun Nioh 2'den yeni bir video yayınlandı. Video, oyunun geçtiğimiz gün yayınlanan demosunda bulunan boss ile ilgili. Aynı boss, oyunun tam sürümde de olacak.
 
Videoda gördüğümüz savaştaki boss'un adı: Ryomen Sukuna. Videoda da görüldüğü gibi boss'un iki farklı formu var. Birisi ateş, diğeri su. Bahsi geçen videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
Nioh 2'nin “Last Chance Trial” demosu 2 Mart saat 10.59'a kadar erişilebilir olacak. Demoda, oyunun ilk üç görevini oynayabileceksiniz ve karakterinizi yaratabileceksiniz. Yarattığınız karakteri, oyunun tam sürümüne de aktarabileceksiniz. Demonun ilk görevini bitiren herkese, ana oyunda kullanabilecekleri bir miğfer hediye edilecek. Ayrıca ilk oyunun kayıt dosyaları üzerinden oyunu açarsanız, ilk oyunun ana karakteri William'la da oynayabileceksiniz.
 
Nioh 2, 13 Mart 2020'de PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nioh 2 Platformlar: PS4 Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: KOEI Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler