Nioh Collection PS5 için Duyuruldu

13.11.2020 17:16 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılar Koei Tecmo ile Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Team Ninja, Nioh Collection'ı PlayStation 5 için duyurdu.

5 Şubat 2021'de çıkacak.
 
Nioh Remastered – The Complete Edition ve Nioh 2 Remastered – The Complete Edition'ı içerecek. Ayrı olarak da satın alınabilecek.
 
İki oyun da 4K çözünürlük, 120FPS'ye kadar kare hızı, ultra hızlı yükleme süreleri, 3D ses, dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikler ve PlayStation 4'ten kayıt dosyası transferi destekleyecek.
  
Nioh 2'nin yeni indirilebilir içeriği The First Samurai 17 Aralık'ta PlayStation 4 için geliyor. Tüm indirilebilir içeriklerin tamamlanmasıyla Nioh 2 – The Complete Edition PlayStation 4 ve PC için 5 Şubat 2021'de çıkacak.
 
PlayStation 4'te Nioh 2 – The Complete Edition'a sahip olanlar, PlayStation 5'te Nioh 2 Remastered – The Complete Edition'a ücretsiz sahip olacak. PlayStation 4'te Nioh 2'nin standart sürümüne sahip olanlar PlayStation 5'te Nioh 2 Remastered'a ücretsiz sahip olacak. PlayStation 4'te indirilebilir içerikleri ayrı olarak aldıysanız onlar da aktarılacak.
 
Nioh 2 – The Complete Edition (PS4), Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (PS5), Nioh Remastered – The Complete Edition (PS5) ve Nioh Collection (PS5) ön siparişleri 20 Kasım'da PlayStation Store'da başlıyor. 
 
Nioh Collection duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nioh Collection Platformlar: Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler