Nişancı Oyunu Dust & Neon, Switch'e Geliyor

24.12.2022 11:43 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Rogue Games ve geliştirici David Marquardt Studios, Roguelite nişancı oyunu Dust & Neon'un daha önce duyurulan PC (Steam) sürümünün yanı sıra Switch için 2023'ün başlarında piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Kötülerin egemenliği altına girmiş, kıyamet sonrası Vahşi Batı'da geçen, aksiyon dolu, çift analoglu roguelite nişancı oyunu Dust & Neon'da ölüm sadece bir başlangıç.
 
Çılgın hassasiyette silahlı çatışma, tehditkâr robot orduları ve baş düşmanlarla kıran kırana dövüşlerle dolu, destansı bir maceraya çıkan gizemli silahlı soyguncu olarak oynayacaksın. İlk başta başarılı olamazsan kahramanını durdurulamaz bir güce dönüştüren onlarca açılabilir yetenek, binlerce benzersiz silah ve yenilikçi performans takviyeleri ile tekrar deneyebilirsin.
 
Uyarı: Dust & Neon kolay değildir fakat becerilerini test etmek için tasarlanmış sağlam bir meydan okuma arıyorsan tam senin için biçilmiş kaftan.
 
Duyuru Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler