No Man’s Sky, PlayStation VR2'nin Çıkışıyla Beraber Mevcut Olacak

13.11.2022 11:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya hayatta kalma oyunu No Man's Sky, Sony tarafından geliştirilen en yeni sanal başlık PlayStation VR2'nin çıkışıyla beraber mevcut olacak. Hello Games tarafından geliştirilen açık dünya oyunu 2016'dan bu yana oyuncuların karşısında yer alıyor ve birçok platformda yer alıyor.
 
No Man’s Sky'ın PSVR2 sürümü bu yılın başlarında duyuruldu
 
 
 
Bu yılın başlarında PlayStation VR2 sürümü üzerinde çalıştığını duyuran Hello Games ekibi ilk olarak oyunun başlığın çıkışından sonraki dönemde oyunculara sunulacağını bildirmişti. Ancak Eurogamer tarafından tespit edildiği üzere No Man’s Sky'ın PlayStation Store durumu güncellendi. Bu güncelleme içerisinde ücretsiz yükseltmenin Şubat 2022'de geleceği belirtiliyor.
 
İlk olarak bunun bir yazım hatası olabileceği düşünüldü. Ardından Eurogamer, Hello Games ile bu bilgiyi doğrulatmak için iletişime geçti. Geliştirici ise bu durumu onayladı. Böylece Şubat 2023'te (başlığın çıkışıyla beraber) oyunun PSVR2 başlığına geleceği doğrulandı.
 
No Man's Sky, tamamı prosedürel içerik oluşturma yöntemiyle hayat bulan galaksilerde geçen, son derece iddialı ve tasarımı titizlikle hazırlanan bir bilim kurgu temalı macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler