No Man's Sky'ın Yapımcısına Ölüm Tehditleri Yağdı

30.05.2016 09:08 Gazali Çetinkaya

 
  Bildiğiniz üzere ilk olarak Kotaku ve GameStop söylentileri ile başlayan ertelendi haberleri Hello Games'ten Sean Murray'nin PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklama üzerine gerçek olmuştu.
 
   Açıklama sırasında üzgün olduğunu belirterek özür dileyen Sean Murray, twitter üzerinden de bunu defalarca dile getirdi ancak bu üzücü habere bazı kişiler ölüm tehditlerine varacak kadar fazla bir tepki gösterdi. Bu tehditler epey de fazla olacak ki Sean Murray bunu da twitter üzerinden paylaşmak zorunda kaldı.
 
   İlk olarak 21 Haziran olarak söylenen çıkış tarihi geçtiğimiz günlerdeki açıklama ile birlikte Kuzey Amerika'da 9 Ağustos, Avrupa'da 10 Ağustos ve Birleşik Krallık için ise 12 Ağustos tarihine ertelenmişti. Resmi ertelenme haberini yapan Kotaku haber editörü Jason Schreier'a da gelen tehditlerden birine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 7 Dk önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler