No More Heroes 3, Wii U'ya Göz Kırptı

Yeni bir No More Heroes için sabırsızlanıyoruz.
15.06.2011 01:50 Levent Polater

 
    İlk olarak Wii exclusive olarak hayatına başlayan No More Heroes serisinin 3. oyunu da Wii U'ya göz kırptı. Grasshopper stüdyosunun elleri altında oluşan oyun için stüdyo şefi Goichi Suda şimdiden No More Heroes 3'ün Wii U'ya çıkabileceğinin altını çizdi.
 
    Destructoid'e verdiği bir röportaj ile bu raporu veren Suda, Nintendo'nun sıradaki konsolu için No More Heroes 3 sözü verdiğinin farkında olduğunu ve bu yüzden kimsenin kalbini kırmayacağını belirtti.
 
    Wii U'yu eline aldığında kafasında bin bir türlü tilkinin dolaştığını söyleyen Suda, yeni oyunda tek bir erkek karakter mi yoksa farklı fikirlerle mi yola çıkacağını bilemediğini söyledi. Suda'nın üçüncü bir No More Heroes yapacağını bilmek çok güzel. Tabii bunun Wii U'ya mı özel yoksa multiplatform bir oyun olacağını şimdilik tahmin etmek çok zor.
 

ddda
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler