No More Heroes geliştiricisi Marvelous 26 Mayıs'ta canlı yayın etkinliği düzenleyecek

24.05.2023 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
No More Heroes geliştiricisi Marvelous Game, "Marvelous Game Showcase 2023" etkinliğine 26 Mayıs TSİ 01:00'de ev sahipliğini yapacağını açıkladı. Etkinliği YouTube üzerinden izleyebileceğiz. Etkinlikte Marvelous ekibinin şu anda geliştirdiği oyunlar da dahil olmak üzere çıkışı yaklaşan konsol ve PC projeleri hakkında en son bilgiler yer alacak.
 
Etkinlik dönemi başlıyor 
 
 
 
Dijital etkinlik dönemi içerisine yavaş yavaş giriyor ve bu süreç içerisinde birçok ekip kendi etkinliklerini sunmaya başlıyor. Bu dönemde birçok geliştirici yeni oyunlarını sunmaya devam ederken eski oyunlar için de çeşitli güncellemeler karşımıza çıkabiliyor. 
 
Story of Seasons yayıncısı ve No More Heroes geliştiricisi Marvelous tarafından düzenlenecek olan etkinlikte yeni oyunların duyuru yapılacak. Bu kapsamda izleyenlere geliştirme aşamasındaki oyunlardan çeşitli içerikler, yorumlamalar, derin bakışlar ve daha fazlası sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler