No More Room In Hell 2 Steam Sayfası Açıldı

11.01.2021 10:42 Gazali Çetinkaya

 
2011'de Source modu olarak çıkan No More Room In Hell'in devam oyunu yolda ve geliştirici Lever Games oyunun Steam sayfasını açtı.

Zombi temalı co-op FPS oyunu No More Room In Hell 2'nin 2021'in ortasında erken erişime açılması planlanıyor.
 
Erken erişim sürümü 8 oyunculu co-op oynanış sunacak ve hayatta kalmak, görevleri tamamlamak ve kurtarma çağrısında bulunmak için oyuncuların birlikte çalışması gerekecek. New York'u baz alan Brooklyn Heights ile Pennsylvania'yı baz alan Night of the Living Dead haritaları bulunacak ve haritalar her oynayışınızda rastgele unsurlar içerecek.
 
Erken erişim süresi boyunca yeni modlar, silahlar, yetenekler, ekipmanlar, insan NPC'ler ve daha fazlası eklenecek. Yaklaşık bir yıl erken erişimde kalacak. 1.0 sürümü de yeni haritalar ve modlar getirecek. Makul bir fiyattan erken erişime açılacağı belirtildi. Yeni içerikler ve özellikler eklendikçe fiyatı da kademeli olarak artacak.
 
Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Cadılar Bayramı fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No More Room In Hell 2 Platformlar: PC Geliştirici: Lever Games Dağıtıcısı: Lever Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler