"'No Russian' Bölümü Teröristlere Örnek Oldu"

"No Russian" bölümü, Ruslardan çok büyük tepki almıştı.
28.01.2011 19:55 Levent Polater

 
 
    Geçtiğimiz günlerde Rusya'daki Domodedovo hava alanında meydana gelen terörist eylem hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 7 kilogramlık bir patlayıcının ateşlenmesi sonucu 35 kişinin öldüğü 110 kişinin yararlandığı bu kanlı eylemde, Russia Today adlı uydu kanalı, Activision'ın Modern Warfare 2 oyununun örnek alındığını açıkladı.
 
    Haberin yayınlandığı esnada bir yandan da oyunun bahsi geçen Modern Warfare 2 bölümü olan 'No Russian'dan sahnelere yer verildi. Kanal, oyunu Amerikalıların yaptığını üstüne basa basa durarak bir şeyler îma etmeye çalıştı.

    Fox News'ten terörizm analizcisi Walid Phares ise teröristlerin bu gibi gerçek saldırılara hazırlanmak için oyunları kullanıyor olabileceklerine değindi.
 
   Ne diyelim, ortaya atılan iddialar gerçekten çok 'enterasan'. 'No Russian' bölümünde bir teröristi canlandırıp, önümüze çıkan Rus vatandaşları öldürüyorduk. Gerçekten, bu son kanlı eylemi gerçekleştiren terörist, 'No Russian' bölümünü örnek almış olabilir mi? Yorum sizlerde..
 
 
Teşekkürler, Göksel Baktı
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 10 Dk önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 48 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler