Nobody Saves the World için Multiplayer Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

15.11.2021 14:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici DrinkBox Studios, rol yapma oyunu Nobody Saves the World'ün çok oyunculu modunu tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Bu izometrik aksiyon rol yapma oyununda Nobody (Hiç Kimse) adlı karakterin rolünü üstlenerek dünyayı büyük bir felaketten kurtarmaya çalışacaksınız. Yolculuğunuz boyunca prosedürel olarak oluşturulan zindanları temizleyecek, bulmacaları çözecek ve çeşitli görevleri tamamlayacaksınız.
Görevleri tamamlayarak çok sayıda oynanabilir karakter formunun kilidini açabileceksiniz.
 
Savaşçıdan fareye, vücut geliştiriciden hayalete kadar pek çok oynanabilir karakter formu bulunacak ve her biri benzersiz oynanış özellikleri sunacak. 
 
Nobody Saves the World, Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için 2022'nin başlarında çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass platformunda da mevcut olacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1432050/Nobody_Saves_the_World/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nobody Saves the World Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Drinkbox Studios Dağıtıcısı: DrinkBox Studios Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Dk önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler