Noel Kreiss Çift Kılıcıyla Bu Görüntülerde

20.06.2011 14:08 Alkan Adakaner


      Final Fantasy XIII'ten birkaç yıl sonraki olayları konu edinecek olan FF XIII-2'nin yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerde yeni ana karakterimiz Noel Kreiss'i savaşırken görme şansı yakalıyoruz.
 
     Ayrıca aşağıdaki görüntüye bakarsanız Noel Kreiss'in çift kılıç kullandığını da daha iyi göreceksiniz. Bu kılıçlardan bir tanesi küçükken, diğer büyük olan ise oldukça özel bir kılıca (bazuka deseler inanacağız neredeyse) benziyor.
 
     Bu yıl sonunda Japonya'da piyasaya çıkacak oyun 2012 yılının ilk dönemlerinde ise Avrupa'da Playstation 3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler