Nordic Games: "Crytek USA ile Çalışmak İsteriz"

Vigil Games'in elemanları şimdi Crytek USA çatısı altında
23.04.2013 21:00 Alkan Adakaner


     Nordic Games'in THQ'dan Darksiders serisinin isim haklarını almasından sonra bu seriyi kimin geliştireceği merak ediliyordu; çünkü Nordic Games bir oyun geliştiricisi değil, sadece yayıncı bir firmaydı. Nordic'in aklında ise Crytek USA var.
 
    Nordic Games Group sahibi ve patronu olan Lars Wingefors'un açıklamalarına göre son 24 saat içinde seriyi çok iyi bilen insanlarla iletişime geçilmiş. Şu anki amaç seriyi en iyi şekilde geliştirecek bir oyun geliştiricisi bulmakmış. 

    Kendilerine Crytek USA (eski Vigil Games elemanları) ile ilgili fikirleri sorulduğunda Wingefors'un yanıtı: "Bir devam oyunu yapmak için dünyadaki en uygun kişiler onlar, bunun farkındayım. Fakat eğer birileri daha iyi bir şeyler yapmak istiyorlarsa bir adım öne çıkmalılar. Bir gün bu konuyu konuşabiliriz. Bir konuşma fırsatı bulacağımıza eminim." oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler