Nordisk Film Avalanche Studios'u Satın Aldı

31.05.2018 16:00 Gazali Çetinkaya

 
   Danimarkalı film stüdyosu Nordisk Film, Just Cause ve Mad Max oyunlarının geliştiricisi Avalanche Studios'u satın aldığını duyurdu.

   Nordisk Film üç ofis ve 320'nin üzerinde geliştiricisi dahil olmak üzere Avalanche Studios'un tüm hisselerini ve tam mülkiyetini 89 milyon euro karşılığında satın aldı. Avalanche Studios'un şu andaki değeri 117 milyon euro. Nordisk Film 2017'de 10 milyon dolardan fazla bir miktar ödeyerek Avalanche Studios'un azınlık hissedarı olmuştu.
 
   Avalanche Studios yaratıcı serbestliğini sürdürmeye devam edecek ve Nordisk Film yönetim direktörü Mikkel Weider'in Avalanche Studios yönetim kuruluna eklenmesi haricinde her türlü personel değişikliğine kendileri karar verecek. Ayrıca Avalanche Studios'un Bethesda Softworks için Rage 2'yi geliştirmesi gibi dış yayıncılarla olan mevcut anlaşmalar devam edecek ve bu kapı gelecekteki yayıncı ortaklıklar için açık bırakılacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 15 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler