Nostalgic Train 25 Kasım'da PS5 ve PS4'e Geliyor

22.11.2021 12:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Amata Games ve geliştirici Tatamibeya, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için birinci şahıs macera oyunu NOSTALGIC TRAIN'i 25 Kasım'da 13.99 Dolar karşılığında PlayStation Store üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Oyun İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Japonca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
NOSTALGIC TRAIN ilk olarak 13 Haziran 2018'de Steam üzerinden PC için ardından, 19 Ağustos 2021'de Nintendo eShop üzerinden Switch için piyasaya sürüldü. 
 
Burası hoş manzaraya sahip bir kırsal bölge. İstasyonda “Natsugiri” yazıyor. Tek yönlü bir demiryolu hattı. Hiçbir şey hatırlamadan ve gizemli bir şekilde burada uyanırsın. Bu bilinmeyen yerde acaba kimse var mı…

Etraf o kadar parlak ki zar zor görebiliyorsun. Ağustos böceklerinin sesi denizin kokusuyla beraber harmanlanıyor. Eski bir istasyonda ahşap bankta oturuyorsun. Neden buradasın ve ne yapıyorsun…? 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/801260/NOSTALGIC_TRAIN/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nostalgic Train Platformlar: Geliştirici: Tatamibeya Dağıtıcısı: Amata Games Tür: macera Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler