Notch, EA'ın Bağımsız Paketini Çok Sert Eleştirdi

Notch, Minecraft ile bağımsız oyun yapımcıları arasında önemli bir yere sahip.
03.05.2012 17:07 Erkut Köse

 
  Hatırlarsanız geçtiğimiz gün Electronic Arts'ın yayımladığı "Bağımsız oyunlar paketi" oyuncuların büyük bir kısmından  tepki çekmişti.
 
  Bağımsız yapımcıların en ünlü temsilcilerinden Minecraft'ın yapımcısı Markus Notch Persson'dan da konu ile ilgili sert bir açıklama geldi. EA'nın herşeyi kötüleştirdiğini söyleyen Notch, "EA 'bağımsız paket' mi yayımlıyor? Bu işlerin böyle yürümediğini bilmelisin Electronic Arts. Herşeyi mahvetmekten bir an önce vazgeçin lanet olasılar." diyerek bütün öfkesini dışarıya vurdu. Yapımcının attığı diğer tweet'ler ise şu şekilde:
 
"Bir daha şirketim olan Mojang'a bağımsız firma demeyeceğim"
 
"Vlambeer bağımsız. Polytron bağımsız. Stephen, Ed, Terry, Derek, Tommy ve Chris de bağımsız.(Bağımsız yapımcılardan bahsediyor )
 
"Bağımsız oyunlar oyunculuğu kurtarıyor, EA ise oyunculuğa zarar veriyor."
 
   EA cephesinden konu hakkında herhangi bir cevap gelir mi bilmiyoruz. Ancak bağımsız oyun yapımcılarının sinirlerinin kolay kolay dinmeyeceği ortada.

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler