Notch Uzayda Geçen Bir Oyun Yapıyor

18.03.2012 14:00 Samet Konuksal


     Minecraft ile birlikte büyük işler başaran Markus Persson, internetteki ismiyle Notch, BBC'ye yeni oyunu hakkında konuştu. Daha önce üç farklı projesi olduğunu açıklayan Notch, yeni yapımın temasından söz etti.
 
     BAFTA'da aldığı ödül sonrası BBC'ye konuşan Notch, bir projesinin uzayda geçtiğini dile getirdi. Konuyla ilgili Minecraft'ın babası, "Sanırım bu oyunlardan birisi uzayla ilgili olacak. Uzay gemisinde bir insanı canlandıracaksınız ve uzayda büyük bir macera sizi bekliyor olacak." açıklamasını yaptı.
 
     Notch'un yeni oyunu da Minecraft kadar ses getirir mi bilmiyoruz ancak Minecraft gibi serbest bir dünyayı sunan isim, bizlere uzayda neler yaptıracak merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler