Nvidia, 'Game Ready' Sürücülerini Sadece GeForce Experience'den Yayınlamaya Başlayacak

16.10.2015 15:35 Samet Konuksal


    Nvidia'nın GeForce Experience programı oyuncular için birçok kolaylık sağlıyor. Firma bu programa yeni özellikler ekledikçe ve yaygınlaştırdıkça yeni kararlar almaya da devam ediyor. Yapılan yeni açıklamalara göre Nvidia, ileride 'Game Ready' ekran kartı sürücülerini sadece GeForce Experience'den yayınlamaya başlayacak.
 
    Bugün gelen duyuruya göre Nvidia yeni sisteme Aralık ayı itibariyle geçişini yapacak. Game Ready adı verilen ekran kartı sürücüleri, büyük çaplı oyunların çıkışından önce oyunculara sunularak ekran kartlarını o oyunlara hazırlıyor. Nvidia Aralık ayından sonra bu sürücüleri sadece GeForce Experience üzerinden yayınlamaya başlayacak. Bu sürücüler Nvidia'nın sitesinden ya da Windows Update aracılığıyla indirilemeyecek.
 
    Açıkçası GeForce Experience kötü bir program değil ve AMD kanadında da bu tip şeylere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Ancak yine de Nvidia'nın yeni driverlara gereksiz bir şekilde kısıtlama koyması birçok oyuncunun tepkisini çekmiş görünüyor. Sizin yorumunuz nedir?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler