Nvidia: Mantle'ı Kullanmanın Gerçek Bir Getirisi Yok

29.07.2014 10:50 Tunahan Başol


     İlk duyurulduğu anda büyük heyecanla karşılanan, ancak yayınlandığında beklenilen performans artışını veremeyen AMD'nin Mantle teknolojisi, bildiğiniz gibi oyuncuları işlemci dar boğazından kurtararak, GPU'larının gücünden tam olarak faydalanmalarına yarar sağlıyordu. Battlefield 4 ile başlayarak pek çok oyunda görmeyi beklediğimiz Mantle teknolojisi, Nvidia mühendislerine göre, gerçek bir getirisi olmayan bir teknoloji.
 
    MaximumPCMagazine adlı yayının podcast'ine katılan Tom Petersen ve Rev Lebaradian, Nvidia olarak Mantle'ı deseteklemeyeceklerini açıkça belirttiler. Ayrıca mühendisler Microsoft'un DirectX 12 teknolojisine dikkat çekerek, onun üzerinde çalışacaklarını belirttiler.

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 20 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 57 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler