"OF: Red River Düşünerek Oynayanlara Göre"

Bir önceki oyun olan Dragon Rising, ortalamanın üzerinde puanlar almıştı
06.03.2011 04:36 Gökhan Yılmaz

 
     Operation Flashpoint: Red River'ın geliştiricisi Codemasters'ta baş tasarımcı olan Tim Browne oyunla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
 
     Browne, Red River'ın simülasyon ve askeri shooter arasında iyi bir dengeye sahip olduğunu ve etrafta koşuşturarak ateş ettiğiniz shooter'lardan sıkılan, biraz da zekâsını konuşturmak isteyen oyunculara göre olduğunu söyledi. Oyunun türünün bu nedenle taktik tabanlı shooter olduğunu belirten yapımcı, oyunun düşünerek oynayanlara göre olduğunu söyledi.
 
     Operation Flashpoint: Red River, eğlence faktöründen dolayı herşeyiyle tam bir simülasyon değil. Yine de stratejinizi belirlemenin çok önemli olduğu yoğun bir taktik tabanlı shooter.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Operation Flashpoint: Red River Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 19 Dk önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 47 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler