OF: Red River'den Dört Yeni Görsel

Takım oyununa dayalı bir oynanış bizi bekliyor.
27.01.2011 15:00 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz yıl çıkan Dragon Rising ile bekleneni tam olarak veremeyen Operation Flashpoint serisinin yeni oyunu Red River için dört yeni ekran görüntüsü yayınlandı.
 
     Bu yeni ekran görüntüleri daha çok karakterlere odaklansa da çevre elementlerinin nasıl olduğu da net bir şekilde gözüküyor. Işıklandırma yönünden başarılı gözüken oyunda uzak objelerin kalitesizliği ise göze çarpan noktalardan birisi olmuş.
 
     Orta Asya'da bir savaşı konu edinecek olan oyun PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan oyunun yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Operation Flashpoint: Red River Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 12 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler