ONI: Road to be the Mightiest Oni için Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

06.08.2022 13:01 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Clouded Leopard Entertainment, Shueisha Games ve geliştirici Kenei Design, ONI: Road to be the Mightiest Oni için yeni bir tanıtım videosunu yayınladı.
 
ONI: Road to be the Mightiest Oni'nin PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut olacak. Oyun, 2022'nin sonlarına doğru çıkış yapacak. 
 
Oyun açıklaması

Gururunuzu geri kazanmak için düşmanınızın kalbini kırın. Bir iblis olan Kuuta, bir keresinde bir adama savaşa meydan okudu ve yenildi. Sonunda Kisejima Adası'na varır. O ve adada tanıştığı ortağı Kazemaru, yol boyunca yeni bir güç kazanarak çilelerinin üstesinden gelirler. Bu sefer ikili zafere ulaşabilecek mi?
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ONI: Road to be the Mightiest Oni Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Clouded Leopard Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler