OXM: SSX Deadly Descents, Kardaki Burnout Gibi

Yarışı ilk sırada bitirmek önemli, ama bu yarışın sonuna kadar hayatta kalamayabiliriz
04.02.2011 10:05 Alkan Adakaner


     Electronic Arts son dönemlerde bir yenilenme işine girdi. Medal of Honor'ı adeta yeniden başlatan firma, şimdi de Deadly Descents ile SSX serisini canlandırma amacında. Bu oyunla ilgili yeni açıklamalar Official Xbox Magazine'e (Resmi Xbox Dergisi) yapıldı.
 
    Açıklamalara göre bu oyun harika karakterleri ve bu karakterlerin harika hareketleri, mükemmel çevre tasarımı, çok hızlı oyun yapısı, sıkı kontrolleri ve genel anlamda da müthiş oynanışı ile oyuncuların karşısına çıkacak.
 
     Önceki SSX oyunlarındaki gibi kestirmeler veya uzun yollar arasında gitmek bizim elimizde olacak. Oyunun sloganı ise "Yarış, numaranı yap, hayatta kal"
 
       Dergi aynı zamanda geliştirici EA Canada'nın Need for Speed'tekine benzer "Autolog" sistemi kullanacağını söylüyor. Geliştiriciler Hot Pursuit'taki sistemden çok etkilenmiş.
 
       Daha önceki söylentilerin aksine EA Canada, Skate'in geliştiricilerinin Deadly Descents üzerinde çalışmadığını söyledi. Yaratıcı yönetmen Todd Batty da SSX: Deadly Descents'i "Kardaki Burnout" olarak tanımlıyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SSX: Deadly Descents Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler