Obi-Wan Dizisinde Genç Luke ve Leia Olacağı Söyleniyor

03.08.2020 15:30 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere Disney, Disney+ için Obi-Wan karakterine odaklanan bir dizi geliştiriyor. Dizinin şu an için kesin olan tek oyuncusu Obi-Wan rolündeki Ewan McGregor. Ancak her Star Wars yapımında olduğu gibi sürekli yeni söylentiler çıkıyor ve bunlardan bazıları gerçekten elle tutulur söylentiler.
 
Bu sefer ki söylenti ise Obi-Wan dizisinde genç Luke Skywalker ve genç Prenses Leia Organa'nın olacağı yönünde. Söylentinin çıkma sebebi ise oyuncu seçimlerinde 8 - 11 yaş arası kız ve erkek çocuğu arıyor olmaları. 
 
Elbette bu oyuncu seçimi net bir şekilde Luke ve Leia anlamına gelmiyor. Ancak dizinin geçeceği dönem ve rollere verilen önem düşünüldüğünde Luke ve Leia olması büyük bir ihtimal. 
 
Bu bilgiyi daha uzunca da bir süre kesinleştiremeyecek gibiyiz, ancak söylentinin doğru olma ihtimali bir hayli yüksek. Dizinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler