Obi-Wan Dizisinin Yeni Senaristi Belli Oldu

03.04.2020 13:25 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl duyurulan Disney+ için yayınlanacak olan Obi-Wan dizisinin yeni senaristi belli oldu. Geçtiğimiz aylarda çıkan haber ile dizinin senaristi ayrılmıştı ve bölüm sayısı 4'e düşürülmüştü.
 
İlk başta dizinin senaristi Hossein Amani olacaktı, ancak çeşitli sebeplerden Hossein Amani dizinin senaristliğini bıraktı. Bu haberden sonra dizinin senaryosunun baştan yazılacağı ve bölüm sayısının 4'e düşürüleceği açıklandı.
 
Şimdi de Variety'nin raporuna göre, dizinin yeni senaristi Joby Harold. Joby Harold daha önce King Arthur: Legend of the Sword filminin yazarlarından biriydi. Yapımcılığını yaptığı yapımlar ise: John Wick 3: Parabellum, Edge of Tomorrow ve  King Arthur: Legend of the Sword.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 13 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler