Obi-Wan Kenobi Dizisi Sadece 1 Sezon Sürecek

22.08.2020 14:09 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Disney+'ı hizmete açmasından sonra birçok Star Wars yapımı duyuruldu. Birkaç yapım da hizmete açılmadan önce duyurulmuştu. Bunların arasında en dikkat çeken ve en çok merakla beklenen de Obi-Wan Kenobi dizisi oldu.
 
Ne yazık ki Lucasfilm'in başkanı Kathleen Kennedy, dizinin sadece bir sezon süreceğini açıkladı. Açıklamaya göre dizi sadece tek sezon olacak ve o sezonda 4 bölümden oluşacak. Yani Obi-Wan'ı beklediğimizden çok daha kısa bir süre izleyebileceğiz.
 
Dizi ile ilgili hala çok fazla bilgi yok. Dizinin başrolünde Ewan McGregor bulunacak. Net bir yayın tarihi de ne yazık ki bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler