Observer: System Redux Temmuz'da PS4 ve Xbox One'a Geliyor

06.05.2021 17:53 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Bloober Team, Observer: System Redux'ın 16 Temmuz'da PlayStation 4 ve Xbox One'a geleceğini duyurdu.

Observer: System Redux daha önce PlayStation 5, Xbox Series ve PC için dijital olarak çıkış yapmıştı ve 16 Temmuz'da ayrıca konsol versiyonları kutulu olarak da piyasaya sunulacak.

Kutulu sürüm ana oyun, sanat kitabı ve soundtrack içerecek. $29.99 / €29.99 fiyata satılacak.
 
Oyunun yeni içerikleri:
 

Çözülecek yeni yan davalar. "Errant Signal", "Her Fearful Symmetry" ve "It Runs in the Family" yakında günümüz olabilecek bir geleceğin merak uyandıran temalarını keşfederken oyunun hikayesine yeni bir derinlik katıyor.

Observer topluluğunun katkısıyla yeni oyun mekanikleri, bulunacak yeni sırlar, yeniden tasarlanmış gizlilik, ek sinirsel sorgular ve oyun kalitesini artıracak yenilikler içeren genişletilmiş oynanış.

 
PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Observer: System Redux Platformlar: Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bloober Team Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 16 Dk önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 35 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler