Observer İnceleme Puanları

16.08.2017 00:57 Gazali Çetinkaya

 
   Layers of Fear'ın geliştiricisi Bloober Team'in yeni cyberpunk korku oyunu Observer çıkışını gerçekleştirdi ve beraberinde oyunun incelemeleri de yayınlandı.
 
   Baktığımızda oyun Game Informer'dan (PS4 sürümü için) 90, GameSpot'tan 90 ve Wccftech'ten 78 aldı. PC sürümü inceleme puanları ortalaması şu anda 14 inceleme sonucu 80.
 
Ragequit.gr 91
DarkStation 90
Game Revolution 90
GameSpot 90
GameSpew 90
New Game Network 80
Eurogamer Italy 80
SpazioGames 80
The Games Machine 80
Wccftech 78
Everyeye.it 78
Multiplayer.it 78
4Players.de 60
Slant Magazine 60 
 

Yıl 2084. Sen, Observer olarak tanınan Daniel Lazarski'sin. Elit bir beyin dedektifisin ve amacı şüphelilerin beynine girip zihinlerini ele geçirmek olan kurumsal bir polis biriminde görevlisin. Büyük Chiron Kuruluşunda üst düzey mühendis olan kayıp oğlundan gizemli bir mesaj alınca Krakow'un köhne C Sınıf kenar mahallelerine doğru araştırma için yola koyulursun. İpuçları bulmak için suçluların ve kurbanların zihinlerine girerken onların en karanlık korkularını açığa çıkarmak zorundasındır. Gerçeği açığa çıkarmak için ne kadar ileriye gidersin?

 
   Observer şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
   
   Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Observer Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Aspyr Media Tür: Korku Çıkış Tarihi: 15 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler