Obsidian: Baldur's Gate III Geliştirilebilirdi

Baldur's Gate III çok sayıda oyuncunun hayallerini süslüyor
16.12.2012 10:51 Alkan Adakaner


     Bioware'in ünlü Baldur's Gate serisi RPG oyunlarını sevenler için çok önemli bir yere sahiptir. Ray Myzuka tarafından tasarlanan bu serinin 3. oyunu yine bu türde oldukça başarılı oyunlar yapmış olan Obsidian tarafından hazırlanabilirmiş.
 
     Obsidian CEO Feargus Urquhart, Baldur's Gate III'ün 2008 ila 2009 yılı başlarında proje olarak hazırlandığını, ama buna rağmen rafa kaldırıldığını söyledi. Bunun nedeni ise şuymuş:
 
    "Bütün iş tamamlanmıştı. Kontratın tamamı ile ilgili görüşmüştük. Yıllarca süren bir çalışma olacaktı, ama paraları (Atari firması kastediliyor) olmadığı için proje rafa kalktı"

    Eğer Baldur's Gate III ile ilgili çalışmalar tamamlansaydı, muhtemelen şu an oyunu oynuyor olurduk. Malesef maddi nedenler dolayısıyla Atari projeyi destekleyememiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate: Enhanced Edition Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Overhaul Games Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler