Obsidian Entertainment Yeni Oyununu 12 Haziran'da Duyuracak

02.06.2022 18:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Obsidian Entertainment ekibinde stüdyo tasarım direktörü olarak çalışan Josh Sawyer, Twitter aracılığıyla bir sonraki oyunlarını 12 Haziran Pazar günü TSİ 20:00'de duyuracaklarını açıkladı. Yeni oyun, Xbox & Bethesda Games Showcase kapsamında oyunculara sunulacak. Etkinliği Youtube, Facebook, Twitch, Twitter ve TikTok üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Daha önce Sawyer ve Obsidian Entertainment'ta yer alan küçük bir ekibin, Pentiment adlı duyurulmamış bir araştırma-gizem rol yapma oyunu üzerinde çalıştığı söylendi. Söylenti doğruysa, oyunun duyurusunu Xbox & Bethesda Games canlı yayın etkinliğinde görebiliriz.
 
Etkinlikte, Xbox Game Studios, Bethesda Softworks ve dünya çapındaki ortaklardan gelecek oyunlar yer alacak. Bunun yanı sıra Xbox ekosistemine yakında gelecek olan oyunlar hakkında bilmeniz gereken her şeyi sunacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler