Obsidian, Project Eternity'i Duyurdu!

15.09.2012 14:36 Samet Konuksal


    RPG severlerin gönlünde özel bir yere sahip olan Obsidian Entertainment, bu hafta boyunca ön duyurusunu yaptığı projeyi en nihayetinde gözler önüne serdi. Obsidian, Kickstarter'ın desteğini de arkasına alarak Project Eternity'i duyurdu!
 
    Sadece PC'ye özel olarak geliştirilen Project Eternity, tahmin edebileceğiniz gibi RPG türünde olacak. Party sistemi üzerine kurulup izometrik bakış açısından oynanacak olan Project Eternity, yapım ekibinde Planescape: Torment'in baş tasarımcısı Chris Avellone'u, Fallout serisinin yaratıcısı Tim Cain'i ve Josh Sawyer'i bulunduruyor. 
 
    Oyunun temel alındığı şey olan party sistemi, stratejiyi de beraberinde getiriyor. Belirtilenlere göre savaş öncesinde karakterlerinizi yerleştireceğiniz yerler sizi başarıya ulaştıracak. Bu konuda oyunun gerçek zamanlı bir savaş sistemi sunması, Project Eternity'i zorlaştıran etkenlerden biri olarak gösteriliyor. Bu arada, party sistemi denilmişken, şu an için online modlardan söz açılmadı. Belirtilenlere göre oyunda ilerledikçe yeni companion karakterler alacağız ve yolumuza onlarla devam edeceğiz. 
 
    Oldukça güzel gözüken bu proje için aslında haber olarak biraz geç kaldık diyebiliriz. Zira 1.1 milyon dolar hedef gösterilen projenin 880 bin doları şimdiden bağışlanmış gözüküyor. Hali hazırda önümüzde, Project Eternity'nin bağış kabul edeceği koca bir ay daha bulunuyor. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pillars of Eternity Platformlar: PC Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler