Obsidian ve Rare'ın Yeni IP'si Yarın Duyurulacak

13.11.2019 19:26 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft yarınki Inside Xbox bölümü izlemeye değer olacak.
 
Niko Partners analisti Daniel Ahmad tarafından açıklanana göre, The Outer Worlds ve Fallout: New Vegas geliştiricisi Obsidian Entertainment yeni IP'sini yarın tanıtacak. En son Sea of Thieves'i çıkaran Rare Ltd'nin yeni IP'si de yarın tanıtılacak. 
 
Bunların yanı sıra Bleeding Edge, Minecraft Dungeons ve Wasteland 3 çıkış tarihlerinin açıklanması bekleniyor. Age of Empires IV'ün yer alacağı da doğrulandı. Toplamda 12 Xbox Game Studios oyunu gösterilecek.

X019 etkinliğinde düzenlenecek Inside Xbox bölümü 14 Kasım'da Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak ve Mixer üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler