Obsidian'ın Geliştirdiği Avowed'ın 2023'ün ilk Yarısında Yayınlanacağı Bildirildi

18.02.2022 21:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Obsidian Entertainment, Temmuz 2020'de Xbox Series X|S ve PC için birinci şahıs RPG oyunu Avowed'i duyurmuştu. World of Gaming podcast'inde konuşan Windows Central'dan Jez Corden, Avowed'ın muhtemelen 2023'ün ilk yarısında çıkış yapacağını söyledi.
 
Corden oyun hakkında ek olarak şunları söyledi: "Oyun bu yıl duyurulacak ve muhtemelen 2023'ün birinci veya ikinci çeyreğinde çıkış yapacak. 
 
Obsidian ekibi kendini daha da geliştiriyor. Gerçekleştirdikleri tüm işe alımlar ve ilerleme, The Outer Worlds'den daha güçlü bir yapımı göreceğimize işaret."
 
Avowed, Pillars of Eternity evreninde geçiyor. Obsidian Entertainment'ın geliştirdiği oyunlar arasında Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Fallout: New Vegas, South Park: The Stick of Truth, Pillars of Eternity ve The Outer Worlds yer alıyor.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Avowed Platformlar: PC Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler