Octopath Traveler PC için Derecelendirildi

05.04.2019 13:40 Gazali Çetinkaya

 
Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi, Octopath Traveler'ı PC için derecelendirdi.

PC versiyonu yayıncısı Bandai Namco olarak listelendi ki Kore'de genelde Square Enix oyunlarının yayıncılığını Bandai Namco üstleniyor.

RPG Octopath Traveler Temmuz 2018'de Switch'e özel olarak çıkmıştı. Octopath Traveler'ın öncesinde yaşanan olayları konu alacak Octopath Traveler: Champions of the Continent akıllı telefonlar için geliştiriliyor.

Oyunun Nintendo.com üzerindeki tanıtım yazısı:  
 

Sekiz gezgin. Sekiz macera. Square Enix'in hayata geçirdiği yeni bir dünyada oynamak için sekiz rol. Bu sekiz gezginin rolünü üstlenerek her birinin hikayesini yaşayın ve Orsterra dünyasını özgürce keşfedin. Seçimlerinizi ve maceranızı kayıt veri transferi ile ana oyuna taşıyın.
 
Her bir karakterin özel yeteneklerini savaşta ve savaş dışında kullanın. Düşmanın zayıf yönleri keşfederek ve hedefleyerek savunmalarını kırın. Her elde aldığınız Boost puanlarını yeteneklerinizi güçlendirmek, zincir saldırıları yapmak veya yardım sağlamak için stratejik zamanlarda kullanın. İlerlemek istediğiniz yolu seçin ve ufkun ötesinde ne olduğunu keşfedin.

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler