Octopath Traveler İki Milyon Kopya Sattı, %50 İndirimde

18.03.2020 18:41 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Temmuz 2018'de Switch ve Haziran 2019'da PC için çıkış yapan sıra tabanlı rol yapma oyunu Octopath Traveler'ın iki milyon adet kopya sattığını duyurdu.
 
Bunun şerefine oyun Nintendo eShop'ta ve Steam'de %50 indirime girdi. Switch'te $29.99 ve PC'de 160,00 TL fiyattan satışta.
  
Oyun hakkında:
 

Sekiz gezgin. Sekiz macera. Square Enix'in hayata geçirdiği yeni bir dünyada oynamak için sekiz rol. Bu sekiz gezginin rolünü üstlenerek her birinin hikayesini yaşayın ve Orsterra dünyasını özgürce keşfedin. Seçimlerinizi ve maceranızı kayıt veri transferi ile ana oyuna taşıyın.

Her bir karakterin özel yeteneklerini savaşta ve savaş dışında kullanın. Düşmanın zayıf yönleri keşfederek ve hedefleyerek savunmalarını kırın. Her elde aldığınız Boost puanlarını yeteneklerinizi güçlendirmek, zincir saldırıları yapmak veya yardım sağlamak için stratejik zamanlarda kullanın. İlerlemek istediğiniz yolu seçin ve ufkun ötesinde ne olduğunu keşfedin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Octopath Traveler Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Sıra Tabanlı Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: 7 Haziran 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler