Oculus Rift Projesinin Önemli İsmi Öldürüldü

01.06.2013 19:54 Samet Konuksal


    Her geçen gün ilerleyen teknoloji, sanal dünyadaki gerçekçiliği de gitgide arttırıyor. Son dönemde oyun dünyasına sıçrayan arttırılmış gerçekçilik akımının öncü projelerinden Oculus Rift'in yapımcılarının önemli ismi öldürüldü.
 
    Alınan haberlere göre Oculus Rift ürünlenin yapımında grafik mühendisi olarak görev alan Andrew Scott Reisse, polislerden kaçan bir çete tarafından geçtiğimiz Perşembe akşamı vurularak öldürüldü. İş çıkışında Oculus Rift'in geliştirildiği ofisin hemen yakınlarında vurulan 33 yaşındaki Reisse'i öldüren çetenin elemanları kısa sürede yakalandı. Belirtilenlere göre Oculus Rift mühendisi, 26 yaşındaki Gerardo Diego Ayala tarafından öldürüldü.
 
Yapılan cinayetin sonucunda çete üyelerine verilecek cezanın boyutu henüz belli olmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler