Oculus Rift'in Kontrolcüsü Oculus Touch Ertelendi

01.01.2016 13:02 Samet Konuksal


    Bu senenin en popüler odak noktası olması beklenen sanal gerçeklik cihazlarıyla ilgili ilk haber, 2016'nın ilk gününde bizlerle oldu. Oculus Rift'e özel olarak üretilen kontrolcü cihazlar Oculus Touch için erteleme haberi geldi.
 
    Geçtiğimiz gece yayınlanan bir blog mesajıyla beraber Oculus ekibi, Oculus Touch'ın gelişim süreci için daha fazla süreye ihtiyaç duyduklarını, bu yüzden erteleme yöntemine başvuracaklarını belirttiler. Oculus Touch'ın çıkışını 2016'nın ikinci yarısına erteleyen firma, Oculus Rift için her şeyin iyi gittiğini, cihaz adına yakında ön sipariş döneminin başlayacağını açıkladı. 
 
    Bu süre içerisinde Oculus Touch'la ilgili ergonomik çalışmaların yapılacağını söyleyen yetkililer, elde edecekleri süreyle beraber oyunculara Oculus Touch'ta daha rahat bir kullanım sunacaklarını söylediler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler