Oculus Rift'in Tüketici Sürümünün Fiyatı Ne Kadar Olacak?

07.09.2014 13:51 Samet Konuksal


    Sadece oyun dünyası için değil, eğlence dünyası için büyük merakla beklenen yeni sanal gerçekçilik cihazlarının en dikkat çekenlerinden Oculus Rift, şimdiye kadar geliştirici sürümleriyle beraber karşımıza çıkmıştı. Oculus ekibinin başındaki isim Palmer Luckey, cihazın tüketici sürümüyle ilgili yeni açıklamalar yaptı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Luckey, Development Kit 2'den tüketici sürümüne geçişte cihazda yenilikler göreceğimizi belirtti. Geliştirici kitlerine göre daha iyi özelliklerin bulunacağı tüketici sürümünün çıkışı için hâla bir tarih bulunmuyor. Palmer Luckey'e göre cihazın bu sürümünün 200 dolar ile 400 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Squad Busters İnceleme (Video) 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Arhaekon 4 Haziran'da Çıkıyor 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler