Oddworld: Munch’s Oddysee HD Duyuruldu

Oddworld serisi oldukça sadık bir hayran kitlesine sahip
14.01.2012 10:15 Alkan Adakaner

 
      Just Add Water, Oddworld serisini HD görsellerle yeniden sunmaya devam ediyor. Daha önce Oddworld: Stranger's World'u HD olarak piyasaya süren geliştirici şimdi de serinin ilk 3D oyunu olan Oddworld: Munch's Oddysee'yi HD olarak hazırladığını açıkladı.
 
      Geliştirici firmanın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre oyun 2012 yılının ikinci çeyreğinde (Nisan-Mayıs-Haziran) Playstation 3 ve Playstation Vita için piyasaya çıkacak. Yani bu HD sürümler şu an için Sony konsollarına özel olacak.  
 
       Munch adlı kurbağa benzeri bir Gabbit'in öyküsünün anlatıldığı oyunda kendi türümüzden diğer yaratıkları bulmaya çalışıyoruz. Abe's Exoddus'tan önceki olayları konu alan Munch's Oddysee'de ana karakterimiz nesillerinin tükenme aşamasına gelmesi nedeniyle kendisi gibi olan diğer Gabbit'lere ulaşmak istiyor.
 
      Aşağıda oyunun HD sürümüne ait karakter modellemesi farkını gösteren ilk görüntüyü bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Munch's Oddysee HD Platformlar: PS3 VITA Mobil Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler