Oddworld: New N Tasty Hangi Platformlara Çıkacak?

14.06.2013 11:18 Alkan Adakaner


     Just Add Water tarafından yeniden HD görsellerle hazırlanan Oddworld: New 'n' Tasty aslında 1997 yılında Playstation 1 için çıkan Oddworld: Abe's Oddysee'nin geliştirilmiş bir sürümü olma özelliğini taşıyor.
 
    Geliştirici oyunun Wii U, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4 ve PC için piyasaya çıkacağını onayladı. Buna karşın Oddworld: New 'n' Tasty'nin Xbox One ve Xbox 360 sürümleri çıkmayacak. Bunun nedeni ise Microsoft'un bağımsız geliştiricilere yayıncı bulma zorunluluğu koyması.

     Bu klasik oyunu yenilenmiş grafiklerle oynamak son derece zevkli olacak gibi görünüyor. Oyunun Sonbahar mevsiminde dijital olarak piyasaya çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: New N' Tasty Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 01 Haziran Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler