Oddworld: SW'nin PC-HD Yaması Bedava Yayınlanacak

29.12.2011 02:27 Levent Polater


     Oddworld Stranger’s Wrath'in PC sürümü PS3'e HD versiyonunun çıktığı şu sıralarda hâyâl kırıklığına uğratıyor. Şimdi oyunun PC sürümü ile ilgili yeni soru işaretleri oluşmaya başladı. HD sürümü PC'ye çıkacak mı? DLC olarak mı çıkacak ve en önemlilerinden biri iyi optimize olmuş olarak mı çıkacak?
 
     İşin güzel tarafı oyunun yapımcıları sessiz kalmadı ve soruları yanıtlamaya çalıştı. Just Add Water, Starnger's Wrath'in orjinalinin OpenGL üzerinde çalıştığını ancak HD sürüm ile DirectX'e döndüklerini söyledi. Böylece oyunun PC'ye uyumluluk konusunda sıkıntı yaşatmayacağı belirtiliyor.
 
    İşte bu güzel haber. Stanger's Wrath, bedava bir yama ile HD sürüme çevrilecek. Ancak bunun için biraz beklemeniz gerekiyor, 2-3 ay kadar. Mart 2012 gibi bu yama bedava çıkacak ve oyunun SD sürümüne sahip olan PC oyuncuları HD görüntünün tadına varacak.
 
    Oddworld: Stranger’s Wrath HD, 84 karakter modellemesi, arttırılmış poligon sayısı ve yüksek çözünürlüklü kaplamalarıyla bu nesle yakışan bir görüntü çiziyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Stranger's Wrath HD Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler