Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition Steam'e Geliyor

21.04.2022 12:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Oddworld Inhabitants, Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition'ın PC sürümünü Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.
 
Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition, geliştirilmiş oyun ve hareket mekaniğinin yanı sıra önceden yayınlanmış tüm güncellemeleri ve içerikleri bünyesinde barındırıyor. 
 
Oddworld: Soulstorm, zanaat, yağma, platform ve gizlilik unsurlarını içeren patlayıcı bir aksiyon macera oyunudur. Abe'i ve kalkışmayı engellemek için propagandadan kaba kuvvete ve ölümcül şiddete kadar elindeki tüm zengin imkânları kullanacak karşıt bir güce karşı yapılan imkânsız bir kaçışın hikâyesi.
 
Yanlışlıkla bir kalkışmayı başlatan ve Mudokon'lara, Magog Cartel ile gezegenin hâkimine karşı verdikleri özgürlük mücadelesinde öncülük etmesi gereken isteksiz bir kahraman olan Abe olarak oynuyorsun.

O hazır olsa da olmasa da tüm Mudokon türünün kaderi Abe'in eylemlerine bağlı. Kaderini kabullen ve toplum değişimini canlandır ya da başarısız olarak tüm ırkın yok oluşuna tanıklık et. Seçim senin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/619390/Oddworld_Soulstorm_Enhanced_Edition/
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Soulstorm Platformlar: PC Geliştirici: Oddworld Inhabitants Dağıtıcısı: Oddworld Inhabitants Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler