Oddworld: Stranger's Wrath HD'nin Çıkış Tarihi

Stranger's Wrath zamanının türündeki en iyi oyunlarından birisiydi
07.12.2011 19:26 Alkan Adakaner

      Just Add Water sonunda Oddworld: Stranger's Wrath'un Playstation 3 ekranlarında boy göstereceği tarihi açıkladı. Oyun Playstation Network'te 21 Aralık tarihinde satışa çıkacak.  Tabi ki aynı oyunu Vita ekranlarında ise daha sonraki bir tarihe göreceğiz.
 
      Grafiksel olarak geliştirilen, 60 saniye-kare hızında çalışacak olan oyundaki bazı hatalar da Playstation 3'te tamamen giderilmiş olacak. Platinum Trophy de kazanabileceğiniz yapım 12 saatten daha uzun süren bir macera sunuyor.
 
     13 Euro'ya satılacak oyunun incelemesini yapan Eurogamer'ın bu gelişmiş sürümü 10 üzerinden 9 verdiğini de belirtelim. Yani karşımızda göz ardı edemeyeceğimiz bir oyun bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Stranger's Wrath HD Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 5 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler