Oddworld: Stranger's Wrath'un Çıkış Videosu

Bu yabancı kasabadaki pislikleri temizlemek için harekete geçiyor
23.12.2011 10:31 Alkan Adakaner

      Xbox'ın favori oyunlarından Oddworld: Stranger's Wrath HD sonunda Playstation 3 için gelişmiş özelliklerle çıkışını yaptı. Adını bilinmeyen ve Stranger olarak hitap edilen bir kelle avcısını yönettiğimiz oyunun çıkış videosu da yayınlandı.
 
      Playstation 3'e HD görseller, gelişmiş çevre ve karakter detayları, elden geçirilmiş ses efektleri, harekete duyarlı Move kontrolcüsü desteği ve 37 Trophy ile gelen oyunumuz oldukça uzun bir macera da sunuyor.
 
      Aşağıda Oddworld: Stranger's Wrath HD'nin çıkış videosunu bulabilirsiniz. Grafikler ilk sürümü göre oldukça gelişmiş duruyor. Geliştirici Just Add Water verdiği sözleri yerine getirmiş. Bu arada oyun Playstation Vita için de piyasaya çıkacak, ama şu an çıkış tarihi netleşmedi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Stranger's Wrath HD Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 26 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler