Oğlunu Öldürmek İçin Kiralik Katil Tuttu!

07.01.2013 13:24 Levent Polater

 
    Alışagelmiş uzakdoğu online oyun ölümlerinden birine yani 3. sayfa konusuna benzeyen bu haberimizin altında derin bir mizah gizli. Bilirsiniz ki ebeveynlerin en büyük dertlerinden biri hiç şüphesiz oyunlardan başından kaldırmayan çocuklarıdır. Bu sebeple aileler genellikle çocuklarına uyarıda bulunur, bilgisayarları çocuklarının ellerinden alır. Çin'de ise bir baba çok daha farklı bir yol bulmuş.
 
    World of Warcraft benzeri bir çoklu oyuncu platformu olan Hitmen'i lise yıllarından bu yana oynayan Xiao Feng, babasının tüm ısrarlarına karşın oyunu bırakamayınca baba çareyi okuldaki notları da düşük olan Xiao'nun karakterini öldürmesi için bir arkadaşıyla anlaşarak, kiralık sanal katil tuttu. Oyuna her girdiğinde tüm kiralık karakterler, Xiao Feng'in karakterini kovalayıp onu öldürmeye başlayacak ve küçük Feng'in en sonunda bu durumdan sıkılıp oyunu bırakması planlanıyordu.

    ...Ve bir süre sonra baba yönteminde başarılı olmuş. Her ebeveyni işte böyle yaratıcı çözümlerle oyundan soğutmaya çağırıyoruz, konsolları, kasaları alıp saklayarak değil. Duydular mı ki?
 

İlgili İçerik Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler