Okamiden için İlk Detaylar Açıklandı

Ameterasu'yu yönlendirdiğimiz oyunun bu yeni versiyonunda Chibiterasu'yu kontrol edeceğiz.
02.09.2009 17:08 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz günlerde Capcom tarafından adı lisanslanan ve akabinde dün de Famitsu dergisi tarafından ortaya çıkan yeni Okami oyunu için ilk bilgiler gelmeye başladı.
 
Oyunun tam adı Okamiden: Chisaki Taiyou olarak açıklandı. Tabi Japonca olan bu isim çevrildiğinde başka bir anlam ifade edebilir. Okamiden ilk Okami oyunundan beş ay sonrasını konu alacak.
 
İlk Okami oyununa benzer bir oynanışa sahip olan oyunda tahmin edileceği gibi DS kalemi ile fırça darbelerini yapabileceğiz. Oldukça hassas olan dokunmatik ekran sayesinde oyunun hassasiyeti de ilk oyuna göre daha fazla olacak.
 
Clower Studios'un iflas etmesi, Hideki Kamiya'nın da Capcom çatısından ayrılması ile ikinci oyunun yapımcılığını, Ace Attorney Investigations oyunundan hatırlayacağımız Motohide Eshiro üstlenmiş. Oyunun yönetmenliğini ise ilk Okami oyununun Wii portunun da başında bulunan Kuniomi Matsushita yapacak.
 
"Capcom neden oyunu başka platform için düşünmemiş?" sorusuna, "Çünkü Capcom daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor." cevabını veren Matsushida, oyunun yapımcı firması Capcom'un hedefini de belirtti.
 
Henüz %25'i tamamlanan Okamiden, 2010 yılı içerisinde oyunseverler ile buluşacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Okamiden Platformlar: DS Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler